WellStar Egészségügyi Rendszer Cherokee Egészségügyi Park Orvosi Irodaház

A PROJEKT LEÍRÁSA
Azzal a küldetéssel, hogy kényelmes legyen, megfizethető egészségügyi ellátás otthon közelében, a WellStar Health System úgy döntött, hogy új egészségügyi parkot hoz létre Holly Springs Észak-atlantai közösségében, Grúzia. Az orvosi irodaépületben sürgősségi ellátás, kardiológia, szülészet és gyermekgyógyászati szolgáltatások, valamint diagnosztika és képalkotás, rehabilitáció és fizikoterápia, alváslabor és közösségi tantermi tér található. Az egy fedél alatt nyújtott szolgáltatások sokfélesége lehetővé teszi Holly Springs lakosainak, hogy meglátogassák orvosukat, elvégezzék a vizsgálatokat, és kellemes, egyablakos ügyintézést kapjanak.

Az alkalmazottak a tervezési folyamat során mérlegelték az épület elrendezését és kialakítását, elősegítve a működési hatékonyságot. A képalkotó osztály csak rövid távolságra található a sürgősségi ellátástól, vagyis a kiemelt betegek csak másodpercekre vannak a Röntgenfelvételtől. A tiszta, intuitív útkeresés javítja a betegek élményét, míg a negyedik emeleten található héjterület rugalmasságot biztosít a jövőbeli növekedéshez.

Az épület nagy, kétszintes átriumát gondosan megtervezték, hogy tiszta látótereket hozzanak létre, és a projektcsapat nappali tanulmányokat végzett annak meghatározására, hogy az előcsarnok elrendezése és a külső üvegezés hogyan befolyásolja az épület energiahatékonyságát. A külsőt tégla, kő és fém panelek borítják, amelyek tükrözik a WellStar más helyszínein használt anyagokat, míg a meleg fa tónusok, a semleges festékszínek és az épületen belüli kőmunkák meleg, barátságos légkört teremtenek.

Author: set

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.