UF Health Wildlight ambuláns Gondozási Központ

A PROJEKT LEÍRÁSA
A Wildlight számos UF egészségügyi létesítménye közül az első, az UF Health Wildlight ambuláns gondozó központ élvonalbeli, holisztikus orvosi szolgáltatásokat mutat be a régióban. A létesítmény klinikai szolgáltatásait az UF Health választotta ki, hogy közvetlenül reagáljanak a közösség egészségügyi igényeire—az alapellátástól és a sürgősségi ellátástól kezdve a gyermekgyógyászatig, a szülészetig, a laboratóriumig és a képalkotásig, a fogászatig és a viselkedési egészségig.

Az ACC túlmutat a diagnosztikai és kezelési tereken, hogy olyan betegközpontú programokat biztosítson, amelyek támogatják a wellness, a megelőzés és a korai diagnózis támogatását. Egy nagyobb közösség részeként, amely elősegíti az egészséget, a létesítmény magában foglalja a csoportterápiát és az oktatási teret; egy “séta-a-doc” nyomvonal, amely körbejárja a helyszínt, és a Közösség egész területén mérföldes pályákra mutat; egy gyermek szabadtéri gyakorlása és játszóudvar; egy wellness központ; és egy központi tevékenységkert szabadidős szolgáltatásokkal.

A Gyermekklinika hagyományos vizsgálati és beavatkozási helyiségeket kínál, a beteg várakozási területet pedig negatív légnyomás fokozza. A klinikához tartozik egy gyermekgyógyászati betegekkel foglalkozó csoportszoba is, amely diszlexia oktatására, hétvégi egészséges életmód programokra és tudományos oktatásra használható. A váróterületet arra is tervezték, hogy hétvégén órákat és workshopokat tartson.

Tervezésünk magában foglalja a telemedicina infrastruktúrát az egész épületben, beleértve az összes szolgáltató irodát és vizsgatermet, valamint egy csoportterápiás szobát. A telepszichiátria lehetővé tétele érdekében a létesítmény pszichiátriai irodáit úgy tervezték, hogy akusztikus elválasztást biztosítsanak az épület többi részétől a betegek magánéletének biztosítása érdekében.

A Wildlight tervezési szabványai olyan építészetet követeltek, amely magában foglalja az Észak-Floridai élőhelyet és életmódot. A “Florida Lowcountry” kifejezést a természettel, a történelemmel és a közösséggel való kapcsolatok leírására hozták létre. A tervezési irányelveken belül dolgoztunk ki egy olyan architektúrát, amely nemcsak a feltörekvő fejlesztésekhez kapcsolódik, hanem tükrözi az UF Health elkötelezettségét a legmagasabb szintű ellátás biztosítása iránt.

Author: set

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.