Tehát A Beszélgetés, A Csirkefarmok Akkumulátoros Ketreceinek Megértése

A csirke és a tojás már régóta a fő táplálék az emberek számára, hogy kielégítsék a leginkább hozzáférhető fehérjeforrások igényeit. Ezért nem meglepő, hogy ma maga a csirke is szerepel a gyakran fogyasztott haszonállatok kategóriájában.

Maga a gyakorlatban a csirkefarmok két típusra oszthatók, nevezetesen a húsdarabokra (brojlercsirkék) szánt csirkeállatokra vagy a tojástermelő csirkeállatokra (tojásrakás).

A tojótyúkokról beszélve, később a közösségben ismét zsúfolt egy olyan témában, amely ellopja a figyelmet. Nincs más, nem pedig egy Tojótyúkfarm Indonéziában, amely az akkumulátor ketrec (akkumulátor ketrec) módszerét alkalmazza.

A módszert alkalmatlan gyakorlatnak tekintik, mivel úgy gondolják, hogy a ketrec formája a csirkék elleni kínzás egyik formája. A kérdés egyre forróbbá válik, mivel a kérdést egy olyan kampány követi, amely bojkottálja számos gyorséttermet, amelyek a csirkefarmokból származó tojásokat akkumulátoros ketrecrendszerekkel látják el.

Tehát mi is pontosan a szóban forgó akkumulátor ketrec gyakorlata, és mi a magyarázata azoknak a tenyésztőknek, akik nem értenek egyet ezekkel az igényekkel?

Author: set

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.