REVIVAL

A PROJEKT LEÍRÁSA
Sajnos sokak számára a háború megszokott kép lett, törött életekkel és elpusztult infrastruktúrával. De szerencsére az ukrán hadsereg kiüti az ellenséget azáltal, hogy felszabadítja a városokat és falvakat. És ez az, ahol a teljes élet helyreállítására irányuló erőteljes erőfeszítéseket kell összpontosítani.

Felismerve a helyreállítási sebesség fontosságát, stúdiónk kifejlesztette az ébredés fogalmát, amely jelentősen felgyorsítja az infrastruktúra rekonstrukcióját. Ez egy moduláris épületek multifunkcionális projektje.

A moduláris blokk egy összecsukható kialakítás egy fémbőlkeretben. Egyszerűen úgy néz ki, mint egy konstruktor, amelyből gyorsan felépíthet például egy általános iskolát 176 hallgató számára! És ez az iskola mindent megtalál, amire szüksége van: tantermek és sportórák, WC-k és zuhanyzók, étkező és még folyosók, amelyeken keresztül zajos diákok futnak!

De a gyöngy a koncepció moduláris épületek is az a tény, hogy minden moduláris épület – növelheti egyszerűen hozzá a szükséges blokkokat. Így, ha szükséges, általános iskolánk középiskolává, sőt I-III. fokú középiskolává is alakítható! Mindez a kulcsfontosságú funkciók blokkjainak hozzáadásával lehetséges. Az alkalmazkodóképesség révén mind vízszintesen, mind függőlegesen bővíthetjük az iskola épületét.

Author: set

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.