Pályázati felhívás: az építész 16. éves K + F díja

Van egy iparágat megváltoztató tervezési megközelítés, kutatási törekvés, vagy kereskedelmi vagy prototípus termék megosztani? Az építőipar csúcstechnológiáinak és az azokat lehetővé tevő folyamatoknak az megünneplésére az ARCHITECT az AECO ipar tervezőirodáit, építőanyag-gyártóit, kutatóit, hallgatóit és startupjait hívja meg a 16.éves K+F díjra. A nevezéseknek aktív fejlesztésben kell lenniük, vagy Jan után kell befejeződniük. 1, 2019.

Az ARCHITECT ‘ S R + D Awards minden szinten díjazza az építészet fejlődését, az új tervezési és építési megoldásoktól a nagy teljesítményű épületrendszerekig és részletekig, az újonnan felfedezett projekttipológiákig, valamint a go-to termékekig és digitális eszközökig. A csiszolt végeredményen túl a megkülönböztető program zsűrije áttekinti a megoldások mögött meghúzódó szigorúságot és stratégiákat, valamint a pályázatok eredetiségét és kivitelezését. A korábbi nyertesek közé tartozik az önműködő ablakárnyalatok, a gipszkarton hulladékból készült moduláris építőelem, a tájak megtestesült szén-dioxid-becslésére szolgáló digitális eszköz, valamint egy szerény gyógyszeres szekrény, amely eleganciájában és hasznosságában meglepő.

A pályázatokat egy tisztelt zsűri (TBA) vizsgálja felül.

Kezdje ma a bejegyzések online regisztrálásával-csak egy absztrakt (legfeljebb 200 szó) szükséges, amelyet támogató anyagok (legfeljebb 20 oldal vagy képfájl) kísérnek. Legyen egyszerű. Legyen meggyőző. A pályázatokat három, még be nem jelentett esküdt vizsgálja felül, akik az architektúra, a technológia és az innovációs tér között helyezkednek el.

A nyerteseket az ARCHITECT 2022. júliusi/augusztusi nyomtatott számában és weboldalunkon tesszük közzé.

Regisztrálja online benyújtását a 20. május 2022-I korai madár határidőig, és fizessen 175 dolláros feldolgozási díjat az első bejegyzésért, és 95 dollárt minden további bejegyzésért. Ezen időpont után a díj 225 dollárra emelkedik,minden további bejegyzés 145 Dollár. A tudományos intézmények teljes munkaidős oktatói, hallgatói és kutatói csökkentett feldolgozási díjat fizetnek 95 dollárért, mind a korai madár, mind a rendszeres határidők esetében.

A regisztráció során a pályázóknak be kell nyújtaniuk a projekt kivonatát és fel kell tölteniük a támogató anyagokat május 27, 2022, 11:59 PM EDT. A teljes szabályokért és rendeletekért látogasson el rdawards.com. lásd a korábbi K + F díjak nyerteseit online archívumunkban.

Sok szerencsét! Bízunk benne, hogy megtudjuk, hogyan változtatja meg az építészet és a design jövőjét.

Author: set

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.