Hackensack Meridian egészségügyi Orvostudományi Iskola

A PROJEKT LEÍRÁSA
A Hackensack Meridian Health kiterjedt kórházi hálózata a hallgatók számára Premier hozzáférést biztosít a klinikai oktatási helyekhez számos egészségügyi programban. Az Interprofessional Health Sciences Campus (HIS) Nutley, New Jersey, magában foglalja a College of Nursing, School of Health and Medical Sciences, és a Hackensack Meridian School of Medicine. Az Egészségtudományi Campus először 2015-ben nyílt meg, és évtizedek óta az első magán orvosi iskola New Jersey-ben. Újjáéleszteni a campus, a hálózat megérintette hosszú ideje munkatársa, építészeti és design cég FCA, a Hackensack Meridian School of Medicine master plan és Felújítás. Az egyetem 2021 szeptemberében nyitotta meg újra a Hackensack Meridian Orvostudományi iskolát.

Az Orvostudományi Iskola legsürgetőbb térbeli igényeinek számszerűsítése érdekében az FCA tanulmányt készített annak meghatározására, hogyan lehet megfelelni az intézmény követelményeinek. Az FCA meghatározta a legfontosabb tervezési jellemzőket a megfigyelés, a készletmérések, az összehasonlító benchmarking elemzés és az érdekelt felek interjúinak egyedülálló kombinációjával. A felújított tér tartalmaz egy csapat alapú tanulási stúdiót és egy 170 fős rendezvénytermet nyolc Csoportos szemináriumi szobával, két hallgatói társalgóval és egy kamrával. Az FCA egy másik 170 fős tanulási stúdiót is épített, amely felére osztható egy skyfold partícióval, négy kis csoportos szobával, egy hallgatói társalgóval, kamrával és hét hallgatói ügyekkel foglalkozó tanácsadói irodával. A dean / administrative suite nyolc irodával, hat nyitott irodai munkaállomással, kamrával és egy nagy konferenciateremmel rendelkezik. Az FCA megtervezte az új recepciós területet és szállodai helyet az adjunktus professzorok és a látogató tudósok számára. Az FCA felhasználta a konszolidált adminisztratív teret, hogy hozzáférhető “bejárati ajtót” és a szomszédos körutat hozzon létre az egyetemen, összekötve az iskola összes funkcióját a diákok és a tanárok számára. Ez a szálloda stílusú elrendezés közös konferenciatermekkel és informális társalgóval rendelkezik, amely legfeljebb 10 fő befogadására alkalmas.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva tervezett Hackensack Meridian School of Medicine megfelel az egészségesebb kórházi kezdeményezés (HHI) irányelveinek. A márka identitásának megerősítése az Interprofessional Health Sciences Campuson belül, a Hackensack Meridian School of Medicine Blues, Narancs, Szürke és fehér színpalettával rendelkezik-bólintva az iskolai büszkeségre. A diákok és oktatók számára egyaránt átgondolt kialakítással az egyedi elemek optimális tanulási élményt nyújtanak. A többszintű amfiteátrum tantermében a legmodernebb multimédiás rendszerek találhatók, amelyek tartalmat sugározhatnak a létesítmény szinte bármely más tanulási helyére. A fire rated 2hr üvegfal jól láthatóvá teszi a nagy előadótermeket és rendezvénytermeket, míg a FireLite Plus ws üveg Tiszta látóvonalat és hosszú, függőleges keretektől mentes, megszakítás nélküli üvegfelületeket biztosít. A konferenciatermek és irodák egyedi adatvédelmi ablakfóliája szükség esetén privát helyet biztosít. Ezenkívül egyes stúdiók visszahúzható mennyezeti válaszfallal rendelkeznek, hogy a helyet felére osszák kisebb vagy nagyobb tanulási csoportok befogadására.

Az FCA 38 000 négyzetméteres felújítása funkcionális, korszerű tudományos, adminisztratív és támogató tereket biztosít a Hackensack Meridian School of Medicine és a nagyobb Interprofessional Health Science Campus számára.

Author: set

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.