Donoloyo erdő, a teakfa helye, amely a királyi palotát támogatja Jáva

A Donoloyo erdő természetvédelmi terület, valamint a Wonogiri régió egyik vallási turisztikai látványossága, Közép-Jáva. Ez az erdő több száz nagy fával rendelkezik, amelyek több száz évesek.

A Teak erdő területe, amelynek területe körülbelül öt hektár, valóban sok történelmi történet. Ebben vannak a régi teakfák maradványai, amelyek a Majapahit Királyság uralkodása alatt nőttek fel.

Az ebből a helyről származó teakfa eddig a legjobbakról híres. Olyan híres, hogy ebből a helyről származó teak fát használtak a Demak mecset és a Surakarta palota építése során.

Wagiyo, az erdő körül élő egyik lakos kissé elmagyarázza a Donoloyo név eredetét. A név a falu alapítójának, Ki Ageng Donoloyo nevéből származik. Úgy gondolják, hogy ez a szám Majapahit senopati.

“Alas (erdő) neve Elder village vagy falu alapítója Ki Ageng Donoloyo. A keringő történet szerint Majapahit harcos volt, aki ide menekült ” – magyarázta az Okezone által betöltött.

Ki Ageng Donoloyo a Majapahit Királyság egyik harcosa. Annyira hűséges a királyhoz, hogy meg akarta örökíteni az életet a Majapahit Királyságban, Ki Ageng Donoloyo, akit a király kísérete hagyott hátra, úgy döntött, hogy letelepedik a régióban.

A Donoloyo erdőből származó fa minőségét, különösen a Punden területén, nem szabad kétségbe vonni. Ezért nem meglepő, hogy a régi épület segítségével Teak fa talapzat Donoloyo nem viharvert annak ellenére, hogy évtizedes.

Eddig ez az erdő még mindig jól megőrzött. Valójában a jatinya növények továbbra is túlmutatnak az erdőterületen. A környező közösség valóban megmenti a Donoloyo erdőterületet.

Eddig nem csak bárki merte kivágni a fákat, vagy csak fát keresett az erdőben. Még szerint donoloyo erdő gondnok, Sunarto, sok lakos, akik vallási turizmus az éjszaka folyamán kedd és péntek Kliwon, és a hónap Suro.

Author: set

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.