Az építész 2022 tavaszi Termékhívási határideje ismét meghosszabbodott!

Nemrég indított új terméket vagy kollekciót? Szeretné, hogy a szó ki, hogy több ezer építészek, tervezők és építési szakemberek? Írja be az ARCHITECT 2022 Termékhívását szerkesztői megfontolásra a 2022. májusi / júniusi nyomtatott kiadásunkhoz, weboldalunkhoz vagy mindkettőhöz. A felületkezelőktől és a MEP rendszerektől a hardverekig és szoftverekig számos innovatív terméket várunk hazai és nemzetközi gyártóktól egyaránt; azonban minden terméknek kereskedelmi forgalomban kell lennie az Egyesült Államokban. Csak azokat a termékeket veszik figyelembe, amelyeket 2021 májusában vagy azt követően dobtak piacra. A beadványokat a Zonda összes márkájának lefedettsége szempontjából is figyelembe veszik.

Regisztráljon még ma online a benyújtás megkezdéséhez. A 125 dolláros átalány feldolgozási díj legfeljebb öt termékbejegyzést fed le egy gyártótól. Ezután minden bejegyzés 25 dollárba kerül. Csak elérhetőségi adatokra, rövid termékleírásra, specifikációkra vagy figyelemre méltó teljesítménymutatókra és nagy felbontású képekre van szükségünk.

Beadványok kell véglegesíteni az online platform előtt 11: 59 délután ET kedden, április 26, 2022 péntek, május 13, 2022 szerda, május 18, 2022.

Megjegyzések:

A beadványok nagy száma miatt az ARCHITECT nem tudja értesíteni azokat a pályázókat, akiknek termékeit nem választották ki közzétételre. A kiválasztott jelentkezőket e-mailben értesítjük.
Az ARCHITECT Termékhívás megadása nem garantálja a szerkesztői kiválasztást vagy közzétételt.
Ez nem hirdetési kérés. Az építész fenntartja a jogot, hogy megtagadja a benyújtott termékek közzétételét. Ha érdekel a reklám építész, lásd a média kit.
Az építész nem tesz közzé olyan termékeket, amelyeket már lefedett.

Author: set

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.